fbpx ...

Budite prisutni na svim mrežama i povećajte rast Vašeg biznisa

DigtalBro Vam nudi usluge kvalitetnog digitalnog oglašavanja

1

Vodjenje društvenih mreža

Vodjenje društvenih mreža je proces koji uključuje kreiranje sadržaja, planiranje njegove objave, razvoj strategije, interakciju s korisnicima, povećanje dosega i praćenje performansi naloga kompanije na društvenim medijima. Omogućava vam da gradite odnose s pratiocima i objavljujete relevantne postove.

2

Instagram Ads

Postavljanjem oglasa na Instagramu, plaćate za objavljivanje sponzorisanog sadržaja kako biste dosegnuli veću, ciljanu publiku. Time postižete određeni cilj – bilo da je to veća izloženost brenda, više poseta web sajtu ili generisanje novih potencijalnih kupaca.

3

Facebook Ads

Postavljanjem oglasa na Facebook-u, plaćate za objavljivanje sponzorisanog sadržaja kako biste dosegnuli veću, ciljanu publiku. Time postižete određeni cilj – bilo da je to veća izloženost brenda, više poseta web sajtu ili generisanje novih potencijalnih kupaca.

4

Google Ads

Google Ads je jedan od najpopularnijih kanala digitalnog oglašavanja, koji omogućuje oglašivačima da postave oglase na Google pretraživaču. Ovaj oblik oglašavanja omogućuje vam da dosegnete publiku koja aktivno traži proizvode ili usluge koje vi nudite.

5

Editovanje short form videa

Short form video snimci obično daju bolje rezultate, što je video kraći, veća je verovatnoća da će gledaoci pogledati do kraja. Video snimci short form formata takođe su: jednostavni za gledanje i deljenje. Istraživanje je pokazalo da ljudi dele short form video zapise dva puta češće nego druge vrste sadržaja.

Prednosti PPC reklama

Jedna od ključnih prednosti plaćenih reklama je mogućnost ciljanog oglašavanja. Možemo odabrati precizno kome će se prikazivati Vaši oglasi na osnovu demografskih karakteristika, interesovanja, geografske lokacije i drugih faktora. Ovo znači da oglasi dospevaju do onih korisnika koji su najverovatnije zainteresovani za Vaše proizvode ili usluge..

Plaćene reklame omogućavaju kompanijama da se istaknu u gužvi online sadržaja. Na konkurentnom digitalnom tržištu, gde se svakodnevno objavljuju milioni postova i oglasa, plaćene reklame pomažu da se brendovi izdvoje i privuku pažnju ciljne publike. To je posebno važno na pretraživačima kao što je Google, gde se plaćeni oglasi prikazuju iznad organskih rezultata pretrage.

Za razliku od nekih drugih digitalnih marketinških strategija koje mogu zahtevati vreme za postizanje rezultata, plaćene reklame pružaju brze rezultate. Oglasi se prikazuju odmah nakon postavljanja kampanje, što omogućava kompanijama da odmah privuku pažnju i generišu posetioce na svojim web stranicama ili prodajnim mestima.

Plaćene reklame omogućavaju precizno merenje rezultata. Možemo pratiti broj klikova na Vašim oglasima, stopu konverzije, troškove po konverziji i mnoge druge metrike. Ovo pruža jasnu sliku o tome kako kampanje funkcionišu i omogućava prilagodbe u realnom vremenu kako bi se poboljšali rezultati.

Imaćete kontrolu nad budžetom za plaćene reklame. Mogu se postaviti dnevni ili mesečni limit za potrošnju, što pomaže u upravljanju troškovima oglašavanja. Ovo je posebno korisno za manje kompanije koje žele efikasno koristiti svoje marketinške resurse.

Vodjenje društvenih mreža

Plaćene reklame

DigitalBro Vam stoji na raspolaganju!

Želite uspešne marketing kampanje i povećanje prodaje?

Kontaktiraj nas

E-mail: info@digitalbro.rs

Telefon: +381 60 5050 373

Copyright © 2024 DigitalBro

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.