fbpx ...

Mi pravimo moderne sajtove koji povećavaju rast Vašeg biznisa!

DigtalBro Vam nudi napredan web dizajn koji će podržati sve potrebe Vašeg posla

1

Prilagodjen dizajn

Umorni ste od dosadnih templejtova koji su primenjeni na Vašem web sajtu? Naš tim nikada neće započeti Vaš projekat ni iz jednog templejta niti prethodnog dizajna web sajta. Svaki dizajn kreiran od strane DigitalBro tima je prilagođen i jedinstven. Izdvojite se od svoje konkurencije sa prilagođenim web sajtom dizajniranim da ispriča Vašu jedinstvenu priču.

2

Web podrška

DigitalBro nudi usluge podrške i održavanja web sajta, uključujući ažuriranja i rezervne kopije kao i sigurnosne mere. Ove usluge su dizajnirane da održe web sajtove klijenata ažuriranim, sigurnim i glatko funkcionalnim, oslobađajući klijente od muke upravljanja njihovim web sajtom samostalno.

3

Dizajn prilagodjen svim uredjajima

Naš tim kreativaca uvek će uzeti u obzir najoptimalnije rezolucije i veličine uređaja za dizajn interfejsa Vašeg web sajta. Ono što možete očekivati od saradnje sa našim stručnim web dizajnerima su mobilno fokusirani, tablet responsivni i testirani na različitim pretraživačima web sajtovi.

4

Landing page sajtovi

Mi kreiramo moderne i efektivne landing stranice koje imaju jedan cilj – dovesti Vaš CTA (Poziv na Akciju) do Vašeg korisnika. Konverzija, testiranje, unapređenje. Učimo i prilagođavamo se kako bismo minimalizovali ometanja dok lako pretvaramo Vaše posmatrače u Vaše kupce.

5

Prezentacioni sajtovi

Naši prezentacioni web sajtovi su elegantni, privlačni i komuniciraju sa Vašim korisnicima. Dizajniramo i razvijamo responzivne web sajtove kako bismo predstavili Vaše proizvode i usluge u skladu sa najnovijim dizajnerskim trendovima, Vašim brendom i ciljanom publikom.

6

Online prodavnice i sajtovi za zakazivanje

Sa porastom onlajn kupovine, web sajtovi za elektronsku trgovinu su veoma traženi. Poslovni subjekti koji prodaju proizvode ili usluge mogu kreirati web sajt kako bi predstavili svoje ponude i omogućili korisnicima da kupuju onlajn. Takođe su važni i web sajtovi za zakazivanje (izdavanje apartmana, rent-a-car itd.)

Proces izrade web sajta

Za početak, Vi nam šaljete upit sa Vašom idejom. Upoznajete nas sa idejama i ciljevima Vašeg brenda. Takodje i kako želite da web sajt izgleda i koje funkcionalnosti bi želeli da web sajt poseduje.

Naš tim pregleda Vaš upit i sastavlja idejno rešenje za Vas. Zajedno, konsultacijom sa Vama, dolazimo do najboljeg rešenja za Vaš brend.

U ovom delu procesa naš tim dizajnera pravi UI/UX dizajn za Vaš brend. Koji će kasnije biti prototip dizajna Vašeg sajta.

Prototip dizajna Vam se šalje na uvid. U ovom delu očekujemo povratne informacije od Vas i kada potvrdite dizajn krećemo na izradu web sajta.

U ovom delu procesa izradjujemo front-end i back-end Vašeg sajta. Dodajemo sve funkcionalnosti koje ste prethodno zatražili, i pravimo lagodno iskustvo za Vaše korisnike.

Proveramo da li sve funkcioniše kako treba i očekujemo povratne informacije od Vas. Ako ste zadovoljni gotovim web sajtom prelazimo na sledeći korak.

Ovo je najuzbudljiviji deo procesa. Sve je spremno i lansiramo Vaš web sajt, spreman da oduševi Vaše kupce.

Standard

OD 300€

PRO

OD 450€

PREMIUM

OD 750€

DigitalBro Vam stoji na raspolaganju!

Želite moderan Web sajt koji će privući više prodaja?

Kontaktiraj nas

E-mail: info@digitalbro.rs

Telefon: +381 60 5050 373

Copyright © 2024 DigitalBro

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.